Veloscope
Veloscope Logo

Beoordeling 9.7 gebaseerd op 589 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

GAZELLE PARIS C7+ HMB L53 Ivory white H7 (Mat) Platina Accu
GAZELLE PARIS C7+ HMB L53 Ivory white H7 (Mat) Platina Accu

GAZELLE PARIS C7+ HMB L53 Ivory white H7 (Mat) Platina Accu

G3013-500
Niet op voorraad
€ 2.799,00
Inclusief belasting

Op zoek naar een solide kwaliteitsfiets zonder onnodige franjes? Dan is de Paris C7+ HMB jouw fiets. De basis is het stijve en dus stabiele frame met de lage brede instap. Daarin geïntegreerd zit de soepele Bosch Active Line Plus-middenmotor (50 Nm). Je stapt vlot op en af, ervaart veel comfort en treft een rits toponderdelen. De typische Gazelle-kwaliteit is voor iedereen bereikbaar.

 

Incl. 500Wh accu

Kleur
  • Ivory white mat
Maat
  • D49
  • D53

Fietsen kunnen wel online worden besteld, maar kunnen alleen worden afgehaald in onze winkel.


Comfortabel op pad

Gaat de rit over een klinkerpad of slecht begaanbare weg, dan trap je ongestoord door. Hoe dat zit? De Paris C7+ HMB heeft een voorvork met solide vering. Die veert zo nodig in en uit, en dat op een soepele manier. Daarnaast is er de verende zadelpen. Je hebt het niet of nauwelijks door wanneer er een oneffen weg onder je wielen voorbijschuift en de verende onderdelen hun werk doen. Comfortabel vervolg je je route.

Zet het stuur precies op jouw maat

Geef je er de voorkeur aan rechtop te zitten of juist wat actiever? Op de Paris C7+ HMB kun je met de Gazelle Switch stuurpen gemakkelijk je zitpositie naar wens afstellen. Je maakt de vergrendeling open, zet het stuur op jouw maat, klikt de grendel weer dicht en kunt vertrekken. Gereedschap is niet nodig. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Krachtige ondersteuning

Is een duwtje in de rug welkom? Met de Paris C7+ HMB krijg je hem. De e-bike is uitgerust met de Bosch Active Line Plus (50 Nm). Je zigzagt ermee door de stad. En heb je wind op kop, dan snijd je daar moeiteloos doorheen. De fraai weggewerkte middenmotor krijgt zijn energie van de batterij in de achterdrager. Er is keuze in accucapaciteit: 300, 400 en 500 wattuur. Dus zelfs als je flink wat kilometers aan één stuk wilt klokken, kun je met de Paris C7+ HMB uit de voeten.

Bevestig eenvoudig je tas of mand

Wil je een fietstas of mand op de achterdrager? Dan zit je gebakken met de Paris C7+ HMB. De achterdrager hiervan is namelijk voorzien van het MIK-systeem. In no time bevestig je een accessoire. En even snel klik je de accessoire er weer af. Zo nodig kun je in een handomdraai tussen diverse accessoires wisselen. Handig dus voor je boodschappen, die heb je binnen de kortste keren verplaatst van je fiets naar de keuken.

Kleur
Ivory white mat
Gewicht (kg)
23,2
Wielmaat
28
GAZELLE
1000000022315
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking