FIETSEN

L500.jpg
STADSFIETSEN

Ben je nog (lang) niet toe aan een elektrische fiets, maar wil je wel een degelijke gewone fiets voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer, een dagelijks ritje naar school of gewoon een fietstochtje op zondag? Ook in de gewone stadsfietsen hebben wij een ruime keuze in verschillende prijsklassen. Bij ons vind je naast de klassieke modellen ook sportieve modellen en lifestyle fietsen met voordrager terug, voor ieder wat wils. Wij verdelen hiervan de merken TREK en GAZELLE.

 
Kalkhoff Image 5B Belt.png
ELEKTRISCHE FIETSEN

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel elektrische fietsen op de markt, met allerlei ondersteuningen en varianten. Wij hebben hieruit een selectie gemaakt en kiezen voor een aantal degelijke motoren die hun pluimen reeds verdiend hebben, zoals de Bosch middenmotor, Shimano Steps middenmotor en de Bafang middenmotor. Zo kunnen wij iedereen helpen met zijn of haar keuze voor de ideale elektrische fiets. Verschillende modellen zijn ook verkrijgbaar met Gates riemaandrijving.

Ook voor de speed-pedelec tot 45km/u, helpen we u graag bij uw keuze. U kunt bij ons terecht voor volgende merken e-bikes en speedbikes: 

TREK, GAZELLE, KALKHOFF en QWIC.

AlpinaKinderfiets.jpg
KINDERFIETSEN

Wij besteden ook graag aandacht aan onze allerkleinste klanten: bij ons kan je terecht voor loopfietsjes en alle daarop volgende maten van kinderfietsen. Wij staan erop dat ook onze kinderfietsen van goede kwaliteit zijn, zodat wij de veiligheid van uw kind kunnen garanderen. Wij verdelen hiervan de merken TREK, GAZELLE, ALPINA en BNB.

 
madoneslr7discetap_20_28013_a_primary_me
RACEFIETSEN

Voor de sportievelingen hebben wij racefietsen in elke prijsklasse, zodat zowel starters als gevorderde fietsers bij ons hun gading kunnen vinden. Bent u meer voor carbon of wilt u toch liever aluminium? En welke afmontage of afwerking verkiest u? We adviseren je graag in je keuze en proberen al uw wensen waar te maken. Wij verdelen hiervan het merk TREK.

Powerfly7_20_30497_B_Primary.jpg
MOUNTAINBIKES

Toch liever een mountainbike? Ook hier heeft u de keuze uit verschillende modellen en uit verschillende materialen en afmontages. U kan daarbij kiezen voor een hardtail of een full suspension mountainbike, deze modellen zijn ook verkrijgbaar met elektrische ondersteuning. Wij verdelen hiervan het merk TREK

dollybakfiets.jpg
BAKFIETSEN

De Gazelle en Dolly bakfietsen zijn onbetwist de mooiste in hun soort, waarbij uitgebalanceerd design, veiligheid en comfort de basis is. Minder inspanning en meer plezier dus. De op twee wielen uitgevoerde bakfietsen zorgen voor een wendbare, stabiele en veilige bakfiets. De optimale bescherming voor je kostbare lading dus. Met deze bakfietsen zijn onvergetelijke momenten gegarandeerd! Wij verdelen hiervan de merken GAZELLE en DOLLY.

2de HANDS FIETSEN

Als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare 2de hands fiets bent u ook bij Veloscope aan het goede adres. ​ Kom naar onze winkel en laat uw informeren naar ons aanbod aan 2de hands fietsen!