• Kristof van Tilburg

Aangepaste openingsuren

Bijgewerkt op: 8 mrt. 2021


Beste klanten, toen we vorig jaar tijdelijk gesloten waren op donderdag, hebben we gemerkt dat dit de druk in de werkplaats enigszins verbetert, daarom hebben wij beslist om weer (tijdelijk) onze openingsuren aan te passen om de aanhoudende drukte beter de baas te kunnen. Tot nader bericht zijn dit onze openingsuren:

- Maandag: gesloten

- Dinsdag: open van 09.00u tot 18.00u

- Woensdag- en donderdagvoormiddag: enkel op afspraak***

- Woensdag- en donderdagnamiddag: open van 13.00u tot 18.00u

- Vrijdag: open van 13.00u tot 20.00u

- Zaterdag: open van 09.00u tot 16.00u


*** Tijdens deze uren op afspraak kunnen wij voldoende tijd uittrekken om mensen een degelijke uitleg over een nieuwe fiets te kunnen geven en voor de afhaling van nieuwe fietsen.

*** Geplande reparaties kunnen gewoon in de voormiddag binnen gebracht worden.

*** Wij blijven die woensdag- en donderdagmiddag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en om afspraken voor herstellingen of onderhoudsbeurten in te plannen.


Tijdens de vrije openingsuren bent u uiteraard ook van harte welkom om uitleg te vragen over nieuwe fietsen, maar bij drukte kunnen de wachttijden dan wel oplopen omdat we maar een beperkt aantal klanten tegelijk kunnen helpen. Wilt u tijdens de vrije openingsuren toch zeker zijn dat u niet lang moet wachten? Het is ook dan mogelijk een afspraak te maken, zodat we u snel kunnen verder helpen.


Door deze aanpassing, hopen wij onze nachtelijke werkuurtjes een beetje te kunnen beperken, want het seizoen is nog lang. ;-) Bedankt voor uw begrip.

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven