• Kristof van Tilburg

We mogen weer open!Beste klanten,


Wij zijn blij dat we deze week onze deuren weer mogen openen! We hebben jullie gemist!


Uiteraard willen we hierbij de opgelegde richtlijnen niet schenden en vragen daarom om rekening te houden met volgende informatie:

🚴‍♂️ Werkplaats is enkel open op afspraak

o Gelieve ons telefonisch te contacteren op het nummer +32(0)14-650972, het contactformulier op onze website in te vullen of te e-mailen naar info@veloscope.be

(a.u.b. met vermelding van merk en type fiets).

o De afhandeling van herstellingen, gebeurt volledig buiten. Gelieve de winkel dus niet binnen te komen voor het brengen en ophalen van uw herstellingen, maar u aan te melden via de bel op de balie buiten voor de winkel (onder de witte tent). Wij komen naar u toe om uw fiets aan te nemen of mee te geven.

U kunt buiten ook met bancontact (contactloos) betalen.

o Er kan niet meer op herstellingen gewacht worden!

o Door de enorme drukte die verwacht wordt, kunnen de wachttijden voor herstellingen oplopen. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, maar vragen uw begrip bij enige vertraging.

🚴‍♂️ Winkel is vrij open, maar het is aan te raden om een afspraak te maken voor de aankoop van nieuwe fiets


o Wilt u meer uitleg over een nieuwe fiets? Dan kunt u best een afspraak maken, zodat we de tijd kunnen nemen om u een goede uitleg te geven. Tijdens de gewone openingsuren bent u ook welkom, maar dan loopt u het risico dat u lang moet wachten of dat we niet voldoende tijd hebben om de nodige uitleg te geven.

Wij vragen u om voor het betreden van onze winkel, de richtlijnen die buiten ophangen te lezen en te volgen, voor uw en onze bescherming.

122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven