Veloscope
Veloscope Logo

Beoordeling 9.7 gebaseerd op 541 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

DOLLY Maxi Cosi houder New Model
DOLLY Maxi Cosi houder New Model

DOLLY Maxi Cosi houder New Model

DB-AR-305
Niet op voorraad
€ 229,00
Inclusief belasting

Met de speciaal voor Dolly ontworpen Maxi-Cosi houder Delux kan je kleintje al vanaf enkele maanden veilig mee in de bakfiets. Doordat de Maxi-Cosi houder geveerd is vangt deze de eerste hobbels en schokken op tijdens het fietsen. Combineerbaar met de regentent.

Deze Maxi-Cosi houder heeft een universeel klik-systeem waardoor bijna elk type autostoeltje er gemakkelijk in te bevestigen is.

Fietsen kunnen wel online worden besteld, maar kunnen alleen worden afgehaald in onze winkel.


Met deze nieuwe, speciaal door Dolly ontwikkelde, autostoeltjeshouder voor verschillende merken, waaronder Maxi-Cosi, kun je je baby al vanaf een paar maanden gemakkelijk en veilig meenemen in de Dolly (het is hierbij wel belangrijk om goed te kijken of jouw baby wel al voldoende kracht in het nekje heeft).

Doordat de Maxi-Cosi houder geveerd is vangt deze de eerste hobbels en schokken op tijdens het fietsen. Deze Maxi-Cosi houder heeft een universeel klik-systeem waardoor bijna elk type autostoeltje er gemakkelijk in te bevestigen is.

Met de Maxi-Cosi in deze houder passen er nog steeds 2 kindjes (vaak tot een jaar of 3/4 afhankelijk van de lengte) op het zitbankje en is ook de regentent gewoon bruikbaar. Een Peuterschaal of Babyschaal kan niet tegelijkertijd worden gebruikt met een Maxi-Cosi houder wanneer er een autostoeltje in zit.

DOLLY
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking