Veloscope
Veloscope Logo

Beoordeling 9.7 gebaseerd op 541 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

FIETSLEASING
EN
BEDRIJFSFIETS

FIETSLEASING

Bij ons kan je terecht voor een groot aanbod kwaliteitsfietsen van de beste merken en in verschillende categorieën: elektrische fietsen, speed pedelecs (high speed 45km/u), klassieke stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen, mountainbikes, vouwfietsen en (elektrische) bakfietsen.

Wij zorgen voor het advies, de juiste accessoires en de service na verkoop en bij leasing zorgen onze leasepartners voor de administratieve verwerking voor een zorgeloos fietsleaseplan.

Voordelen voor werknemer

  • Fietsen brengt op! Dankzij de fietsvergoeding kan je tot € 0,23 per gereden fietskilometer ontvangen die bovendien belastingvrij is. Een bedrijfsfiets wordt niet beschouwd als belastbaar voordeel, ook niet als je je bedrijfsfiets voor privédoeleinden gebruikt. Een leuke fietstocht met je racefiets in het weekend is dus mooi meegenomen! Bovendien bespaar je vaak ook op kosten die je anders misschien zou hebben, zoals benzinekosten, duurder onderhoud van je wagen, parkeerkosten, ...
  • Fietsen is gezond! Wist je dat fietsen goed is voor de gezondheid? Fietsers zijn minder ziek en leven langer, dat is wetenschappelijk bewezen! Wie elke dag een uurtje naar zijn werk fietst, kan misschien ook al eens een beurt in de fitnesszaal overslaan en toch fit en slank blijven. Daarnaast heeft een fiets ook een positief effect op het milieu en daar worden we allemaal gezonder van!
  • Fietsen zijn snel! Door de fileproblematiek in Vlaanderen ben je vaak sneller met de (elektrische) fiets dan met de wagen. Zeker in de stad is een fietstochtje een stuk sneller dan een autorit. Bovendien weet je op voorhand hoe lang je onderweg zal zijn. Ook parking zoeken behoort tot de verleden tijd. Kortom meer vrije tijd voor jezelf!
  • Fietsen is leuk! Wij werken met de beste kwaliteitsmerken en zorgen voor advies op maat zodat je veel plezier zal beleven aan je bedrijfsfiets. Dankzij de mogelijkheden van een omnium verzekering (diefstal en schade), pechverhelping onderweg en een onderhoudsplan kan je altijd rekenen op je fiets.
  • Fietsen is flexibel! Een fiets is zeer flexibel en kan perfect voorzien in je behoeften. Zo kan je met een snelle e-bike (45 km/u) ook lange afstanden tot zelfs 60 km enkele rit afleggen, kan je met een stadsfiets ook een snelle boodschap doen na het werk, neem je vlot de kinderen mee in je bakfiets of pendel je met trein en vouwfiets naar je werk.

Voordelen voor werkgever

  • De fiscus houdt van fietsen. De kosten voor een bedrijfsfiets en zijn toebehoren (fietsaccessoires maar bijvoorbeeld ook een fietsenstalling) zijn voor 100 % aftrekbaar in de vennootschapsbelasting. Voor wie regelmatig met de fiets naar het werk rijdt zijn er ook geen socialezekerheidsbijdragen verschuldigd.
  • Een positief imago. Het aanbieden van bedrijfsfietsen past volledig in het plaatje van maatschappelijk verantwoord ondernemen met oog voor het milieu en gezonde werknemers. Ook de buurtbewoners van uw bedrijf zullen positief reageren op een verminderde verkeersdrukte wanneer uw werknemers vaker de fiets nemen.
  • Gezonde en productieve werknemers. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat fietsende werknemers gezonder zijn, stipter arriveren en minder vaak afwezig zijn op het werk. Daarnaast krijgen ze minder te maken stress in de file wat ongetwijfeld ook een positief effect heeft op de gemoedsrust.
  • Kostenbesparing. U bespaart op brandstofkosten en op parkeerruimte. Die vrijgekomen parkeerruimte kan bovendien ook beter aangewend worden voor uw klanten bijvoorbeeld.
  • Fietsleasing. Om het voor u als werkgever nog makkelijker te maken om met bedrijfsfietsen aan de slag te gaan zijn er nu ook leaseformules. Samen met onze leasepartners B2Bike, KBC Fietslease, Team Cyclis en o2o zorgen wij voor een doordacht fietsleaseplan waarbij u zo weinig mogelijk administratieve rompslomp dient te verwerken.

Fietsleasing

Nu de populariteit van de bedrijfsfiets snel toeneemt, zijn ook de mogelijkheden om een bedrijfsfiets aan te bieden uitgebreid. Naast het aankopen kan een bedrijfsfiets ook in een leasingformule gehuurd worden. Hiervoor werken we samen met onze partners B2Bike, KBC Fietslease, Team Cyclis en o2o.

Dankzij deze leaseformules kan een bedrijfsfiets gehuurd worden op maandelijkse basis (meestal voor een termijn van 36 of 48 maanden) waardoor de kosten gespreid worden. Bovendien omvatten deze leaseformules ook een omnium verzekering (schade en diefstal, pechverhelping en een onderhoudsplan voor de bedrijfsfiets. Naast de fiets zelf kan er ook gekozen worden voor accessoires zoals bijvoorbeeld fietstassen, een extra slot of een fietshelm. Op die manier wordt de bedrijfsfiets optimaal ingezet voor uw medewerkers.

 

Als u via één van onze leasepartners een samenwerking met ons aangaat zorgen wij er uiteraard voor dat u en uw werknemers van A tot Z begeleid worden, zowel bij het kiezen van een gepaste fiets als bij onderhoud en herstellingen door onze ervaren techniekers.

Nationale Fietsprojecten Nederland  / Nationale Fietsbon / Fisc free

Als winkel in het grensgebied, willen wij ook onze klanten die in Nederland werkzaam zijn, niet in de kou laten staan. Daarom zijn wij ook aangesloten bij deze organisatie(s). 

Geïnteresseerd in een bedrijfsfiets of fietslease?

Wij helpen u graag verder om de juiste fiets te kiezen en u te begeleiden.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of kom eens een kijkje nemen in de winkel.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking