Veloscope
Veloscope Logo

Beoordeling 9.7 gebaseerd op 620 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Fijn dat je de website van Veloscope bezoekt!

Wij, Kristof en Kathleen, zijn al hele tijd actief in de fietsenbranche, doordat de ouders van Kristof een groothandel hadden die gespecialiseerd was in fietsonderdelen, fietsaccessoires en regenkleding. Deze groothandel bestaat al sinds 1983 en is dus even oud als Kristof zelf. Zijn ouders leverden aan fietsenwinkels in heel Vlaanderen en waren eerst gevestigd aan het Zwart Water te Turnhout. Toen het pand daar te klein werd, verhuisden ze in 2001 naar de locatie aan het Geeneinde te Weelde, waar nu ook onze fietsenwinkel gevestigd is. Na de middelbare school, stapte Kristof mee in de zaak van zijn ouders, waar hij naast klantenbezoeken ook in stond voor de aankoop van de producten. In 2016 werd het assortiment verder uitgebreid met de distributie van een fietsenmerk, waardoor Kristof zijn eerste ervaringen heeft opgedaan met het werken aan fietsen. Hij heeft hiervoor ook de nodige opleiding gevolgd. Na de hogere studies als accountant en enkele jaren ervaring op de werkvloer van een ander bedrijf, kwam ook Kathleen bij de groothandel, vooral ter ondersteuning van de administratie, maar ook als vertegenwoordigster bij fietsenwinkels.

Eind 2015 begon het bij Kristof zo te kriebelen om meer te sleutelen aan fietsen en met techniek bezig te zijn, waarbij er toen werd beslist om naast de groothandel, ook met een fietsenwinkel te starten. We zijn begin 2016 gestart met de verbouwingen van ons winkelpand en hebben op 26 maart voor de eerste keer onze deuren geopend.

Oorspronkelijk was het plan, om beide bedrijven te combineren, maar al snel bleek, dat dit niet houdbaar was omdat de fietsenwinkel een snelle groei doormaakte. Daarom hebben we beslist om met de activiteiten van de groothandel te stoppen, zodat we ons ten volle kunnen richten op onze fietsenwinkel.

En… dat doen we nog steeds elke dag met veel enthousiasme: Kristof krijgt er veel voldoening van om met mensen en fietstechniek bezig te zijn en Kathleen vindt het geweldig om klanten te adviseren om de perfecte fiets voor hen te vinden. Samen vormen we dus een goed team, dat door de jaren heen is uitgebreid met enkele medewerkers, zodat we onze service, die we heel hoog in het vaandel dragen, te kunnen blijven geven.

Het professionele advies op maat krijg je er gratis en met de glimlach bij!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking