SERVICE & HERSTELLINGEN

IMG_6422.jpg
ONZE WERKPLAATS

De werkplaats is het kloppend hart van onze winkel: hier kunt u terecht voor kleine en grote herstellingen, maar ook voor een compleet onderhoud aan uw fiets. 

  • Wij hebben veel ervaring met zowel stadsfietsen, mountainbikes en racefietsen. Tevens beschikken we over de nodige opleidingen en tools om volgende systemen van elektrische fietsen te onderhouden: BoschShimano steps, Fazua, Bafang.

  • Voor een optimale en snelle service, is het handig als u een afspraak maakt. U hoeft uw fiets dan niet lang te missen.

  • Dank zij de moderne technologie krijgt u automatisch een sms’je als uw fiets klaar staat. Of wilt u liever gebeld worden? Uiteraard ook geen probleem voor ons!

  • Elke herstelling wordt opgeslagen in ons systeem, zodat we later perfect kunnen zien wanneer er reeds door ons aan uw fiets gewerkt is en wat we eraan gedaan hebben. Zo kunnen eventuele problemen goed opgevolgd worden.

IMG_6424.jpg

Heeft u weinig tijd of bent u niet in de mogelijkheid om met de fiets naar de winkel te komen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice!

 

Om alles wat makkelijker en overzichtelijk te maken hebben we onze onderhoudsbeurten in 3 verschillende paketten gestopt (BRONS, ZILVER en GOUD). Dit van een basisonderhoud tot een volledig uitgebreid onderhoud van uw fiets. 

In de onderstaande tabellen vindt u wat we voor u per pakket kunnen betekenen.

EN GOED OM TE WETEN

WIJ HERSTELLEN EN ONDERHOUDEN OOK FIETSEN DIE NIET BIJ ONS AANGEKOCHT ZIJN!