Veloscope
Veloscope Logo

Beoordeling 9.7 gebaseerd op 541 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 • Aanbieding!
 • -€ 200,00
TREK FX+ 2 Stagger Satin Mulsanne Blue
TREK FX+ 2 Stagger Satin Mulsanne Blue

TREK FX+ 2 Stagger Satin Mulsanne Blue

5273616
Beschikbaar in een andere variatie
€ 2.099,00 € 2.299,00 -€ 200,00
Inclusief belasting

De TREK FX+ 2 Stagger is een lichte elektrische stadsfiets die ontworpen is om alledaagse uitstapjes sneller en leuker te maken. De intuïtieve trapondersteuning voelt natuurlijk aan, maakt je stadsritjes leuker en zorgt dat je soepel over viaducten zoeft. Nuttige accessoires zoals een achterdrager en spatborden maken deze fiets nog veelzijdiger.

 

Actieprijs niet geldig voor leasing, vraag hiervoor naar onze voorwaarden.

Kleur
 • Satin Mulsanne Blue
Maat
 • S
 • L
 • M
 • XL

Fietsen kunnen wel online worden besteld, maar kunnen alleen worden afgehaald in onze winkel.


Het past bij jou als...

Je wilt een lichte, gebruiksvriendelijke stads-e-bike die je dagelijkse boodschappen, ritjes naar het werk en pleziertochtjes door de stad een stuk prettiger maakt.

 

De techniek die je krijgt

Een licht aluminium frame met een stagger-ontwerp om gemakkelijker op- en af te stappen, de door Trek gepatenteerde trapondersteuning met achternaafmotor (250 W, 40 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een 250 Wh accu met een bereik tot 56 kilometer per lading. Hij heeft bovendien snelle 700c-wielen, licht lopende maar stabiele 40c-banden met reflecterende zijwanden, een betrouwbare Shimano 9-speed aandrijving, hydraulische schijfremmen, geïntegreerde verlichting gevoed door de accu, een MIK-compatibele achterdrager, spatborden en een standaard.

 

Het laatste woord

De veelzijdigheid en het vertrouwen van een FX, maar dan met elektrische ondersteuning waardoor je meer en verder kunt fietsen! De FX+ heeft praktische accessoires zoals een achterdrager en spatborden waardoor boodschappen doen of naar je werk fietsen sowieso gemakkelijker wordt.

 

Waarom jij er gek op zal zijn

 1. Dit is onze lichtste stads-e-bike dus is hij wendbaarder in een fietsenstalling en ook gemakkelijker de trap op te dragen.

 2. De trapondersteuning werkt met een achternaafmotor en geeft een natuurlijker rijgevoel. Een eenvoudige led-afstandsbediening geeft aan in welke ondersteuningsstand je rijdt.

 3. De fiets is direct klaar voor gebruik, onder andere dankzij accessoires zoals spatborden, verlichting en een MIK-bagagedrager

 4. Verdubbel je actieradius met een 250 Wh plug-and-play Range Extender die je aan de bidonnokken op je frame monteert.

 

Kleur
Satin Mulsanne Blue
Gewicht (kg)
17,82
Type/Model
FX+ 2 Stagger
Wielmaat
28
TREK
0 Item
601842754726
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking